_

Gradimo potencial vsakega

Možnost, da živite polnost življenja

Naš program je zastavljen in oblikovan tako, da je pisan na kožo vsakega otroka, ki potrebujejo majhen ali malo večji korak na poti k boljši kvaliteti življenja, samostojnosti in, da dostopajo do vseh svojih potencialov. V vsakemu otroku vidimo tiste skrite dragocenosti, tisto nekaj več, na kar se pogosto pozabi. Smo edinstveni in unikatni.

Naš pristop je vedno individualen

S ciljno usmerjenimi dejavnostmi omogoča optimalen napredek, izboljšuje kakovost življenja in gradi na samostojnosti otroka.

Z majhnimi koraki za širni svet

Programi za otroke

Dojenčki

Zgodnji obravnavi otrok, ne samo tistim s posebnimi potrebami, v današnjem času
pripisujemo vedno večji pomen. Kar je zamujeno v zgodnjem obdobju, je težko nadomestiti kasneje.

Predšolski otroci

Iz »kobacačev« zrastejo »hlačmani«. Že v predšolskem obdobju pogosto opazimo otroke z »lepotnimi napakami«, ki pa se kasneje, če ne naredimo nič, lahko  prelevijo v velike in moteče.

Šolski otroci

Šolsko obdobje zahteva od otrok zelo močne senzomotorične temelje, na katerih se izgradi njihove spretnosti. Ko so temelji majavi, otrokovi potenciali ne morejo priti do izraza.

Program za dijake in študente, odrasle in starostnike

Naš program ni samo za otroke, ampak tudi za študente, odrasle in starostnike. V vsakem življenjskem obdobju in na vseh življenjskih poteh ter izzivih smo za vas tukaj in zdaj.

Izobraževanja

Strokovni delavci

Ustanove

Starši

Mnenja strank

Kaj drugi menijo o nas

Na senzorno delavnico pridemo z veseljem. Otrok uživa in sodeluje pri dejavnostih s krasnima terapevtoma. Všeč mi je, da ga znata dobro motivirati, ko ni pri volji in da dobro napreduje. Igralnica je dobro opremljena z raznimi igrali in pripomočki in v njej je počutje prijetno in dobro.

Senzorno integracijo je sin začel obiskovati zaradi težav s pozornostjo, koordinacijo in motoriko. V kratkem času in ob rednem vsakodnevnem izvajanju vaj so njegove težave postale skoraj neopazne. V šoli sledi pouku brez težav, pisava je postala čitljiva in učitelji so bili navdušeni nad njegovo spremembo. Hvaležna sem Kristini in Ani za vse nasvete, pomoč in zavzetost za sina, ki vsakič komaj čaka, da greva zopet na vaje.

Verjamem v Kristino kot v terapevta, primernega za svojega otroka. K njej sem prišel na priporočilo prijatelja brez velikih pričakovanj. Všeč mi je njeno delo z otrokom in njena povezava z njim. Verjamem, da ima veliko znanja in izkušenj, ki jih deli z drugimi.